Lifting Peptide

9 Tuotetta

Aikuiselle iholle, missä ikääntymisen merkkejä.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:

SNAP-8™-peptidi — SNAP-8-peptidin toiminta perustuu miimisten lihasten supistumien estämiseen, ja tämän seurauksena rypyt muuttuvat pinnallisemmiksi ja iho sileämmäksi.  Se on vaihtoehto botuliinitoksiinille.

Koentsyymi Q10 — nuorentaa ihoa, vähentää juonteita ja tekee ihosta joustavamman ja kiinteämmän. 

Monoi-öljy — öljyä Tahitilta.  Siinä yhdistyvät kookosöljyn hoitavat ominaisuudet ja gardenioiden eksoottinen tuoksu.  Se kosteuttaa ja ravitsee ihoasi ja hiuksiasi täydellisesti antaen niille eksoottisen tuoksun.  Gardeniauute antaa öljylle rauhoittavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.

 COBIOLIFT™ — saadaan kvinoan siemenistä.  Polysakkaridien korkean pitoisuuden ansiosta sillä on kalvon muodostavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.  Sillä on iholle kohottava ja nuorekkuutta tuova vaikutus, ja se tekee ihon pinnasta välittömästi sileämmän ja vähentää ryppyjä naururyppyjen alueella.

Hyaluronihappo - on mukopolysakkaridi, joka yhdistää dermiksen kollageeni- ja elastiinikuituja. Lisäksi se voi sitoa itseensä jopa nelituhatkertaisesti oman massansa kokoisen määrän vettä, minkä ansiosta se on yksi arvostetuimmista kosteuttavista ainesosista.