Coffee Shot ampullit
Coffee Shot ampullit

Coffee Shot ampullit

5% kahvihapolla ja unikkouutteella 10 x 3ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Ampulliin suljettu kahviuute on ihanteellinen valmiste väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Kofeiinihapon avulla voit tasoittaa väriä ja vaalentaa olemassa olevia värimuutoksia. Se suojaa aktiivisesti vapailta radikaaleilta estämällä ikääntymisprosessia sekä tasoittaa uurteita, hienoja juonteita ja ryppyjä. Unikonkukkauute, orkidea ja hyaluronihappo palauttavat ihon kiinteyden ja kosteuttavat sitä syvästi.

Se antaa luonnollisesti täyteläisemmän ja visuaalisesti nuorentuneen ihon ulkonäön - "Plumping effect". Optimaalisesti kosteutettu iho saa kiinteyttä ja kimmoisuutta, ja siitä tulee paremmin ravittu ja säteilevä.

*voidaan ottaa käyttöön neulattomalla ja mikroneulamesoterapialla (dermapena, derma roller, hydra roller), iontoforeesilla, happi-infuusiolla

*voidaan levittää okluusionaamion/voidemaisen naamion/voiteen/seerumin alle.

Kenelle: harmaalle, väsyneelle iholle, jolla on värimuutoksia, jotka vaativat voimakasta ikääntymistä estävää hoitoa. 

Vasta-aiheet: allergia jollekin tuotteen ainesosalle. 

Käyttö: avaa ampulli varovasti. Levitä ohut kerros tasaisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen puhdistetulle iholle ja anna imeytyä. Käytä koko ampulli heti avaamisen jälkeen!

INCI:  Aqua, Sodium Hyaluronate, 3,4-Dihydroxycinnamic Acid, Orchid Extract, Propanediol, Coco-Caprylate/Caprate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Papaver Rhoeas Extract, Tocopherol, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Stearate, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum.Paino:
126 g
Arvostelut 0 arvostelua