Coffee Shot kasvovoide 100ml
Coffee Shot kasvovoide 100ml

Coffee Shot kasvovoide 100ml

Tuotenumero 5901810008611
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Voide, jolla on miellyttävä kahvin tuoksu ja rikas koostumus, joka stimuloi ihoa rakentamaan ja elvyttämään. Se auttaa korjaamaan fotovanhenemisen vaikutuksia, lisää kollageenin tiheyttä ihossa ja tekee siitä kiinteän. Tuote sisältää yhden vahvimmista antioksidanteista - kofeiinihappoa, joka suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja auringonvalolta altistumiselta.

Lisäksi unikkouutteesta, hyaluronihaposta ja aminohapoista koostuva kompleksi antaa sinun saavuttaa luonnollisesti täytetyn ja nuorekkaasti kiinteän ihon vaikutuksen - niin sanotun "Plumping-vaikutuksen". Kahviöljyllä rikastettu täydentää lipidien puutteita, minkä ansiosta se vahvistaa ihon rakennetta ja sen vastustuskykyä ulkoisille tekijöille. Voimakkaasti kosteutettu ja ravittu iho muuttuu säteileväksi, happirikkaaksi ja näkyvästi nuorentuneeksi.

Kenelle: harmaalle, väsyneelle iholle, jolla on värimuutoksia, jotka vaativat voimakasta ikääntymistä estävää hoitoa. 

Vasta-aiheet: allergia jollekin tuotteen ainesosalle. 

Käyttö: Levitä voide tasaisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Jätä, kunnes se on imeytynyt.

INCI:  Aqua, Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil, Propanediol, 3,4-Dihydroxycinnamic Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Panthenol, Trilaureth-4-Phosphate, Glycine, Serine, Alanine, Arginine, Lisine, Proline, Caprylic/Capric Triglyceride, Papaver Rhoeas Extract, Tocopherol, Carbomer, Sodium Polyacrylate Starch, Parfum, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.Paino:
159 g
Arvostelut 0 arvostelua