Ceramide Power Kuorintageeli AHA hapoilla 4%  100ml
Ceramide Power Kuorintageeli AHA hapoilla 4%  100ml
Apis Natural Cosmetics

Ceramide Power Kuorintageeli AHA hapoilla 4% 100ml

Tuotenumero 5901810008215
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Yuzun maito-, viini- ja omenahappojen ainutlaatuinen yhdistelmä nerolin ja keramidien orgaanisen hydrosolin kanssa toimii monella tasolla, joka: tasoittaa ihon pintaa tuoden esiin sen luonnollisen ja virkistyneen värin, rauhoittaa tulehdusta ja auttaa poistamaan kaikki puutteet, säätelee talirauhasten toimintaa sekä stimuloi ihosolujen uudistumista ja palauttaa sen nuoremman ulkonäön.

Hydrogeelikuorinta valmistaa ihoa seuraaviin hoitovaiheisiin ja vahvistaa aktiivisten ainesosien hyödyllisiä vaikutuksia ihon syvissä kerroksissa.

Kenelle: kuivalle, harmaalle, väsyneelle ja herkälle iholle.

Vasta-aiheet: allergia jollekin tuotteen ainesosalle.

Käytä sitä 2 vaiheessa: 1. Levitä tasainen kerros kuorintaa puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle välttäen silmän ja suun aluetta ja jätä noin 10 minuutiksi. 2. Pese kuorinta haalealla vedellä ja levitä voide tai naamio samasta linjasta. Käytä kerran viikossa.

INCI: Aqua, Lactic Acid, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water & Caprylyl  Glycol & Glycerin, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Butylene Glycol & Citrus Junos Fruit Extract, Parfum.

Paino:
132 g
Arvostelut 0 arvostelua