Platinum Gloss voidemainen naamio 200ml
Platinum Gloss voidemainen naamio 200ml

Platinum Gloss voidemainen naamio 200ml

Tuotenumero 5901810008178
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Platina nuorentava naamio kupari-tripeptidillä ja niasiiniamidilla (Niacamide).

Nuorentava geelinaamio, jossa on hopeakapseleita ja runsaasti vaikuttavia aineita. Kolloidisen platinan yhdistelmä kupari-tripeptidin ja niasiiniamidin kanssa osoittaa voimakasta ikääntymistä estävää potentiaalia. 

Se tasoittaa juonteita ja ryppyjä, minimoi UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja nopeuttaa luonnollista uudistumis prosessia. Ravitsevilla ja kosteuttavilla ainesosilla kyllästetty iho muuttuu nuorekkaaksi, säteileväksi ja joustavaksi.

Kenelle: kypsälle iholle, joka vaatii kirkkautta, uudistumista ja tasoitusta. 

Vasta-aiheet: allergia jollekin tuotteen ainesosalle. 

Käyttö: Levitä tasainen kerros naamiota puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, välttäen silmien ja suun aluetta. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, pese sitten haalealla vedellä tai puhdistaa kasvovedellä.

INCI: Aqua, Glycerin, Propanediol, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Carbomer, Mannitol, Microcrystalline Cellulose, Sucrose, Zea Mays (Corn) Starch, Mica CI 77019, Titanium Dioxide CI 77891, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Sodium Hyaluronate, Ubiquinone, Colloidal Platinum, Niacinamide, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Bis (Tripeptide-1) Copper Acetate, Parfum.


Paino:
223 g
Arvostelut 0 arvostelua