Entsymaattinen kuorinta 100ml
Entsymaattinen kuorinta 100ml

Entsymaattinen kuorinta 100ml

Tuotenumero 5901810006037

 Entsymaattinen Kuorinta 100 ml

Entsymaattinen kuorinta sopii erityisesti herkälle ja courperoottiselle iholle, joka esimerkiksi ärtyy tai punoittaa herkästi mekaanisesta kuorinnasta, mutta myös normaalille iholle erinomainen vaihtoehto. Pääraaka-aine on papaia entsyymi, mikä kuori ihoa hellävaraisesti ja tuo esille luonnollisen hehkun. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: polysakkaridit, d-panthenol, merilevä uute sekä arnica ja water lily. Kuorinnalla on rauhoittava vaikutus, sekä jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Kuorinta tehostaa naamioiden ja voiteiden imeytymistä ja kirkastaa ihoa aktivoiden sen omaa toimintaa.

Käyttö: Levitä puhdistetulle, kuivalle iholle pehmein pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa 10 minuuttia (kuiva ja herkkä iho 2-5 min, ilman hieronta) Huuhtele huolellisesti. Tuotetta voi käyttää kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Tonisoi kasvovedellä.

INCI: Aqua, Cellulose, Capsicum Annuum Amuli, Glycerin, Sodium Polysacrylate Strach, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Poria Cocos Polysaccharide, Maltodextrin Papain, D-panthenol, Algae Extract, Water Lily Extract, Arnica Extract, Sodium Hydroxide, Parfum

Pakkaus vielä vanhalla disainilla!

Pituus:
4.8 cm
Korkeus:
17.5 cm
Leveys:
7.8 cm
Paino:
118 g
Arvostelut 0 arvostelua