Ideal Balance paketti
Ideal Balance paketti

Ideal Balance paketti

Entsymaattinen kasvojenpesuvaahto 150ml + kasvovoide 50ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Ideal Balance Entsymaattinen vaahto 2in1, 150ml

Rasvaiselle, kuivalle sekä akne-iholle. 

Hoito yhdistettynä perusteelliseen puhdistukseen.

 Intensiivinen hoito, joka antaa ihollesi uuden ulottuvuuden ravitsemukseen, suojaan ja virheettömään kauneuteen. 

Ainutlaatuisen vaahdon avulla voit päästä eroon kaikista epäpuhtauksista ja meikkijämistä  - säilyttäen samalla hydropididikerroksen.

Salisyylihappo ja fisiini (viikunoiden entsyymi) poistavat helposti keratiinipitoiset epidermisolut, poistavat epäpuhtaudet ja säätelevät lisäksi talin erittymistä.

Pantenoli ja kvitteniuute* pitävät ihon kosteutettuna ja palauttavat sen nuorekkaan hehkun.

Vihreä tee hydrolaatti, jossa on runsaasti polyfenoleja, on vastuussa antioksidanttisista, anti-inflammatorisista ja rauhoittavista vaikutuksista.

Ideal Balance kosteuttava kasvovoide, 50ml

Rasvaiselle, kuivalle sekä akne-iholle. 

 Monisuuntainen tuote, joka tarjoaa täydellisen nesteytyksen tasapainon, vähentää tulehduksia ja luo iholle kalvon, joka suojaa sitä kosteuden häviämiseltä. 

Uskomattoman kevyt tuote, joka on valmistettu ainesosista, joilla on vain yksi tarkoitus - tarjota ihollesi kaikki mitä se tarvitsee ollakseen terve, kaunis ja hyvässä kunnossa.

Kvitteniuute * - yhdessä Hydromanil-kompleksin™ kanssa on vastuussa sen kosteuttavista, rauhoittavista ja tulehduksien vastaisista vaikutuksista.

Australialainen sitruunamyrttiuute - tasapainottaa talintuotantoa ja lisäksi vähentää ei-toivottua kiiltoa.

3% niasiiniamidin pitoisuus on antibakteerisilla vaikutuksilla, suojaa ihoa ja tekee siitä säteilevän, sileän ja samettisen.

Öljyjen (tamanu ja manteli) yhdistelmä uudistaa ja parantaa ihon ulkonäköä, mukaan lukien sen kiinteys, nesteytys ja ravinto.


Paino:
345 g
Arvostelut 0 arvostelua