Rosacea-Stop Seerumi  + Hydrolaatti paketti
Rosacea-Stop Seerumi  + Hydrolaatti paketti

Rosacea-Stop Seerumi + Hydrolaatti paketti

Seerumi 100ml + hydrolaatti 300ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Rosacea-Stop Seerumi 100ml

Kenelle: iholle missä ruusufinni (acne rosacea), ärtyneelle, herkälle, taipumus kuperoottiselle iholle ja punakkuudelle.

Seerumi, jossa on ainutlaatuinen koostumus ja edistynyt kaava. Tuote sisältää Chaga-sieni adaptogeenin, joka rauhoittaa ja vähentää tulehdusta ja ärsytystä. 

Vahvistaa ihon luonnollista itsepuolustusjärjestelmää ja mikrovaskulaarista verkkoa. Agascalmin™ ansiosta, jolla on erinomaiset tulehdusta ehkäisevät vaikutukset, se moduloi mekanismeja, jotka ovat vastuussa stressin kielteisistä vaikutuksista ihoon. Seerumi vähentää eryteeman näkyvyyttä, kosteuttaa, palauttaa hehkun ja tasoittaa ihon sävyn.

Lisäksi sen sisältämä punaisen korallin leväuute, jonka luonnollinen kalsiumpitoisuus, arnica-uute ja passionhedelmäöljy kiihdyttävät orvaskeden uudistumista ja rauhoittavat herkkää, liian ylireagoiva ihoa.

Apis Rosacea-Stop Damaskonruusu hydrolaatti 300ml

Ruusun terälehtien eteeristen öljyjen ansiosta damaskonruusu hydrolaatti stimuloi mikroverenkiertoa, vahvistaa ja supistaa verisuonia, parantaa ihon sävyä ja tasapainottaa ihon pH-tasoa. Tuote jättää iholle 100% luonnollisen ruusun tuoksun.

Hydrolaatti sisältää Agascalmia™, Chaga-sieni adaptogeenia, punaleväuutetta, jolla on luonnollinen kalsiumpitoisuus, ja pantenolia. Se rauhoittaa herkkää ja ylireagoiva ihoa vähentämällä tulehdusta ja ärsytystä. Antioksidantti- ja tulehdusvastaisen vaikutuksensa ansiosta se vahvistaa ihon luonnollista itsepuolustusjärjestelmää ja mikrovaskulaarista verkkoa. Tuote tuo helpotusta herkälle iholle. NEUTRAALI pH iholle.

Paketoi oman mielensä mukaisesti!

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua