Rosacea-Stop Seerumi  + Yövoide paketti
Rosacea-Stop Seerumi  + Yövoide paketti

Rosacea-Stop Seerumi + Yövoide paketti

Seerumi 100ml + yövoide 50ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Rosacea-Stop Seerumi 100ml

Kenelle: iholle missä ruusufinni (acne rosacea), ärtyneelle, herkälle, taipumus kuperoottiselle iholle ja punakkuudelle.

Seerumi, jossa on ainutlaatuinen koostumus ja edistynyt kaava. Tuote sisältää Chaga-sieni adaptogeenin, joka rauhoittaa ja vähentää tulehdusta ja ärsytystä. 

Vahvistaa ihon luonnollista itsepuolustusjärjestelmää ja mikrovaskulaarista verkkoa. Agascalmin™ ansiosta, jolla on erinomaiset tulehdusta ehkäisevät vaikutukset, se moduloi mekanismeja, jotka ovat vastuussa stressin kielteisistä vaikutuksista ihoon. Seerumi vähentää eryteeman näkyvyyttä, kosteuttaa, palauttaa hehkun ja tasoittaa ihon sävyn.

Lisäksi sen sisältämä punaisen korallin leväuute, jonka luonnollinen kalsiumpitoisuus, arnica-uute ja passionhedelmäöljy kiihdyttävät orvaskeden uudistumista ja rauhoittavat herkkää, liian ylireagoiva ihoa.

Apis Rosacea-Stop Yövoide 50ml

Intensiivinen yövoide, joka on suunniteltu rauhoittaa herkkä ja ylireagoiva ihoa, jotta se olisi sileä ja säteilevä joka aamu. Tuote sisältää azelaiinihappoa ja tulehdusta ehkäisevää ainesosaa Agascalm™, joka alentaa ihon lämpötilaa noin 0,4 astetta.

Voide rauhoittaa punoitusta ja palauttaa ihon tasaisen sävyn. Se vähentää tulehdusta edistävää ihoreaktiota ja ärsytystä. Ainutlaatuinen Chaga-sieni adaptogeeni ja punaisen korallin leväuute, joilla on luonnollinen kalsiumpitoisuus, vahvistavat ihoa ja mikrovaskulaarista verkkoa.

Lisäksi voide on rikastettu passionhedelmäöljyllä, hyaluronihapolla, arnica-uutteella, kosteuttaa välittömästi ja nopeuttaa ihosolujen uudistumista.


Paino:
285 g
Arvostelut 0 arvostelua