Luxurious Anti-Age Yörituaali V-Lift 50ml
Luxurious Anti-Age Yörituaali V-Lift 50ml
Apis Natural Cosmetics

Luxurious Anti-Age Yörituaali V-Lift 50ml

Tuotenumero 5901810006662

Tuotteen mukana hierontalaite ja ohjeet.

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Luxurious Anti-Age Yörituaali V-Lift, mukana hierontalaite. 50ml

Innovatiivinen rituaali ihollesi, täydellinen päivän päätteeksi!

Anti-aging Neuro - V-LIFT rituaali on yhdistelmä innovatiivisia ja täysin luonnollisia ainesosia, jonka tehtävä on rentouttaa ja stimuloita ihoa hieronnan avulla.

Hierontalaite mahdollistaa mikroverenkierron entistä paremman stimuloinnin ja parantaa vaikuttavien ainesosien imeytymistä ihoon. Innovatiivinen punaleväyhdiste tarjoaa iholle näkyvää nostoa ja nuorekkuutta.

Lisäksi hampun kantasoluista johdettu vaikuttava aine KANNABIA SENSEPLF minimoi tehokkaasti miimisiä ryppyjä jopa 44% (vaikuttavan aineen in vitro ja in vivo -tutkimukset). Ainesosa palauttaa myös ihon mikrobiomitasapainon, joka stimuloi neuroaktiivisten postbioottien muodostumista, parantaa mielialaa ja tuottaa positiivisia tunteita. 

Oliivipuu versojen kantasolut, joilla on voimakas elvyttäva vaikutus, lisäävät energiatasoja ja elinvoimaa ja tukevat epidermis-soluissa tapahtuvia uudistumis prosesseja.

Kantasolut tarjoavat ryppyjä ehkäiseviä ja kiinteyttäviä vaikutuksia. Kokumvoin ja marulaöljyn erinomaisten vaikutusten ansiosta, voide tehokkaasti uudistaa, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavamman unen aikana, mikä tekee siitä hehkuvan ja nuorekkaan näköisen joka aamu.

Käyttö: Levitetään illalla puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle, imeytetään hierontalaitteen avulla ohjeita noudattaen. 

INCI: Aqua, Aleurites Moluccana, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Propanediol, Coco-Caprylate/Caprate, Cannabis Sativa Callus Lysate, Glycerin, Pentylene Glycol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Xanthan Gum, Phytic Acid, Tocopherol, Olea Europaea (Olive) Callus Culture Lysate, Citric Acid, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Chloride, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Cetyl Alcohol, Garcinia Indica Seed Butter, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum.

Arvostelut 0 arvostelua