Lami Super Booster Nutrilash
Lami Super Booster Nutrilash

Lami Super Booster Nutrilash

Ravitseva Ripsiseerumi 12ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

NUTRILASH on ravitseva ripsiseerumi. 

Tuote on koostumukseltaan hyvin samanlainen kuin Lami Super Booster ripsien laminointivoide ja auttaa pitämään ripset hyvä kuntoisina Lash Lift- tai ripsienpidennyshoitojen jälkeen. Samanaikaisesti suojaa, ravitsee, sävyttää ja edistää ripsien kasvua.

NutriLash ripsiseerumi on musta ja sitä voidaan käyttää päivittäin ripsivärin sijasta tai ennen ripsivärin levitystä. Nutrilashia voi käyttää 1-2 kertaa päivässä. Se sävyttää ripset hellästi ja lopputuloksena on erittäin luonnollinen ilme. 

Nutrilash sisältää:

  • Hydrolysoitu keratiini – luonnollinen proteiini, jota löytyy hiuksista. Se antaa volyymia, ravitsee ja kosteuttaa ripsiä. 
  • Sodium Hyaluronate – erittäin kosteuttava ainesosa, joka auttaa vähentämään ripsien kosteuden menetystä. 
  • Kollageeni – nuorentava proteiini. Auttaa ylläpitämään ripsien joustavuutta. 
  • Hydrolysoitu silkki – Kosteuttaa ja antaa ripsille kiiltoa.

INCI: aqua, hydroxyethylcellulose, pvp/va copolymer, soluble collagen, hydrolyzed keratin, sodium hyaluronate, phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, propylene glycol, tetra-sodium edta, ethylhexylglycerin, citric acid, cetrimonium chloride, ceteareth-25, sodium carbonate, sorbitol, hydrolyzed silk, ci 77266

Lash Super Booster -tuotteet testataan dermatologisesti ja mikrobiologisesti (ihmisillä, emme testaa eläimillä) ja ne on rekisteröity European Cosmetic Product Notification Portaliin (CPNP).


Arvostelut 0 arvostelua