Lami Super Booster Lamination Cream 10kpl
Lami Super Booster Lamination Cream 10kpl

Lami Super Booster Lamination Cream 10kpl

Lashlift/Browlift 10x 1ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää


Lamination cream (1ml)

Lami Super Booster laminointivoidetta käytetään ripsien kestotaivutuksen tai kulmakarvojen laminoinnin lopussa perming, fixing ja kestovärjäyksen jälkeen silmäripsien tai kulmakarvojen ravitsemiseksi ja vahvistamiseksi.

Laminointiprosessi sulkee "karvan" ja ei anna kosteudella karvasta häviää. Tämän seurauksena ne näyttävät tummemmilta, pidemmiltä ja täyteläisemmiltä.

Lami Super Booster laminointivoide sisältää keratiinia (hiusten luonnollista proteiinia), arganöljyä, jojobaöljyä, vitamiineja ja aminohappoja, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ripsiä.

Se levitetään ripsille tai kulmakarvoille yksinkertaisesti ripsiharjalla tai mikrotikulla.

Jätä tuote ripsien tai kulmien päälle 5-10 minuuttia ja poista sitten kuivalla vanutikulla tai vanutyynyllä.

INCI: aqua, c12-20 acid peg-8 ester, glycerin, cetyl alcohol, argania spinosa oil, caprylic/capric triglyceride, ricinus communis oil, jojoba seed oil, soluble collagen, panthenol, tocopheryl acetate, hydrolyzed keratin, hydrolyzed silk, phenoxyethanol, imidazoli-dinyl urea, propylene glycol, tetrasodium glutamate diacetate, ethylhexylglycerin, cetrimonium chloride, citric acid.


Jos haluat suorittaa Lashlift tai Browlift käsittelyt oikein ja turvallisesti, käytä näitä tuotteita vain muiden Lami Super Booster -tuotteiden kanssa!

HUOM! Lami Super Booster -tuotteet ovat tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Kaikki Lami Super Booster -voiteet valmistetaan Italiassa ja niitä on turvallista käyttää.

Vältä suoraa kosketusta silmiin. Tarvittaessa allergiatesti 24h aikaisemmin.

Arvostelut 0 arvostelua