Lami Super Booster kokeilupakkaus Aloe Veralla
Lami Super Booster kokeilupakkaus Aloe Veralla

Lami Super Booster kokeilupakkaus Aloe Veralla

Lashlift/Browlift 3x 1ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tuotteet soveltuvat sekä ripsien että kulmien taivutukseen/laminointiin. Tuottaja lupaa 3 taivutus kertaa yhdestä paketti parista. Vain ammattilaiskäyttöön!

Pakkaus sisältää:

1 x Perming Lotion Aloe Vera (1ml)

Levitä tuote sen jälkeen, kun olet nostanut ripset muotille, tasaisesti muotin alareunasta niin, että ripsien kärkiin ei osu tuotetta. Aloita levitys ulkonurkasta.

Vaikutusaika: 7-8 min ohuet ripset, 10 min keskivahvat/paksuhkot ripset, 12 min todella vahvat rispet.

Vaikutusajat samat kulmien laminoinnissa.

Puhdista pois kuivalla vanutikulla/siveltimella/lint free tikulla.

INCI: Aqua, Ethanolamine Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Thioglycolate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Rthanolamine, Butylene Glycol, Ceteareth-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice

1 x Fixing Lotion Aloe Vera (1ml)

Levitä tuote Perming aineen puhdistuksen jälkeen tasaisesti muotin alareunasta niin, että ripsien kärkiin ei osu tuotetta. Aloita levitys ulkonurkasta.

Vaikutusaika: 7-8 min ohuet ripset, 10 min keskivahvat/paksuhkot ripset, 12 min todella vahvat rispet.

Vaikutusajat samat kulmien laminoinnissa.

Puhdista pois kuivalla vanutikulla/siveltimella/lint free tikulla.

Suorita ripsien tai kulmien kestovärjäys tarvittaessa.

INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Peg-7 Gyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phosphoric Acid, Parfum, Acetaminophen

1 x Lamination cream (1ml)

Lami Super Booster laminointivoidetta käytetään ripsien kestotaivutuksen tai kulmakarvojen laminoinnin lopussa perming, fixing ja kestovärjäyksen jälkeen silmäripsien tai kulmakarvojen ravitsemiseksi ja vahvistamiseksi.

Laminointiprosessi sulkee "karvan" ja ei anna kosteudella karvasta häviää. Tämän seurauksena ne näyttävät tummemmilta, pidemmiltä ja täyteläisemmiltä.

Lami Super Booster laminointivoide sisältää keratiinia (hiusten luonnollista proteiinia), arganöljyä, jojobaöljyä, vitamiineja ja aminohappoja, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ripsiä.

Se levitetään ripsille tai kulmakarvoille yksinkertaisesti ripsiharjalla tai mikrotikulla.

Jätä tuote ripsien tai kulmien päälle 5-10 minuuttia ja poista sitten kuivalla vanutikulla tai vanutyynyllä.

INCI: aqua, c12-20 acid peg-8 ester, glycerin, cetyl alcohol, argania spinosa oil, caprylic/capric triglyceride, ricinus communis oil, jojoba seed oil, soluble collagen, panthenol, tocopheryl acetate, hydrolyzed keratin, hydrolyzed silk, phenoxyethanol, imidazoli-dinyl urea, propylene glycol, tetrasodium glutamate diacetate, ethylhexylglycerin, cetrimonium chloride, citric acid.


Jos haluat suorittaa Lashlift tai Browlift käsittelyt oikein ja turvallisesti, käytä näitä tuotteita vain muiden Lami Super Booster -tuotteiden kanssa!

HUOM! Lami Super Booster -tuotteet ovat tarkoitettu vain ammattikäyttöön. Kaikki Lami Super Booster -voiteet valmistetaan Italiassa ja niitä on turvallista käyttää.

Vältä suoraa kosketusta silmiin. Tarvittaessa allergiatesti 24h aikaisemmin.

Arvostelut 0 arvostelua