Apis Entsymaattinen pulveri 80g
Apis Entsymaattinen pulveri 80g
Apis Natural Cosmetics

Apis Entsymaattinen pulveri 80g

Tuotenumero 5901810006822

Kuorintatuote.

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Entsymaattinen pulveri 80g

Kenelle: iholle missä ruusufinni (acne rosacea), ärtyneelle, herkälle, taipumus kuperoottiselle iholle ja punakkuudelle sekä kaikille muille.

Tuote poistaa täydellisesti ihon pinnalla olevat epäpuhtaudet ja vähentää talin eritystä. Se sisältää papaiiniuutetta ja papaiinientsyymiä, joka kuorii varovasti orvaskesikerroksen, tasoittaa väriä, auttaa ehkäisemään tulehduksia ja nopeuttaa ihon uusiutumis prosessia.

Yhdessä A- ja C-vitamiineja sisältävän ananasuutteen kanssa se sisältää proteolyyttisiä entsyymejä (bromelainia), joilla on tulehduksen vastaisia vaikutuksia. Tasoittaa, kosteuttaa täydellisesti, antaa iholle terveen ilmeen ja hehkun. Tuote valmistaa ihon jatkohoitoihin.

Käyttö: Levitä pulveri kostealle iholle tai sekoita veden kanssa kämmenellä ja levitä sen jälkeen iholle, hiero kevyesti. Vältä silmänympärysihoa. Voi jättää iholle 5 min tai huuhtele pois samantien.

INCI: Sorbitol, Oryza Sativa (Rice) Starch, Sodium Lauroyl Glutamate, Aqua, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Malto- dextrin, Papain Protease, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract.

Arvostelut 0 arvostelua