Apis Rosacea-Stop Ampullit 10 x 3ml
Apis Rosacea-Stop Ampullit 10 x 3ml
Apis Natural Cosmetics

Apis Rosacea-Stop Ampullit 10 x 3ml

Tuotenumero 5901810006839

Intensiivisesti vahvistavat ja ihoa rauhoittavat ampullit.

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Rosacea-Stop Ampullit 10 x 3ml

Kenelle: iholle missä ruusufinni (acne rosacea), ärtyneelle, herkälle, taipumus kuperoottiselle iholle ja punakkuudelle.

Damaskonruusu hydrolaatiin perustuva konsentraatti eli tiiviste ampullit stimuloivat mikroverenkiertoa, vahvistavat, supistavat verisuonia, tasoittavat sävyä ja tarjoavat tasapainon iholle. Lisäksi tuote jättää iholle ruusuisen ja 100% luonnollisen tuoksun. Tuote parantaa ihon luonnollista itsepuolustusjärjestelmää stimuloimalla estetoimintoja ja mikrovaskulaarista verkkoa. Agascalmin™ ansiosta, jolla on erinomaiset tulehdusta ehkäisevät vaikutukset, se moduloi mekanismeja, jotka ovat vastuussa stressin kielteisistä vaikutuksista ihoon. 

Lisäksi ampullit sisältävät runsaasti: hyaluronihappoa, aloe veraa ja punaisen korallin leväuutetta, jollaa on luonnollinen kalsiumpitoisuus, jotka kosteuttavat voimakkaasti, nopeuttavat uudistumista ja rauhoittavat ylireagoiva ihoa.

Käyttö: Katkaise ampullin kaula varovaisesti. Levitä tasaiseti ja anna imeytyä. Sopii myös imeytystä varten (Ultraääni, Rf-laite), sekoittaa ultraäänigeelin kanssa. Mahdollista käyttää neulallisen sekä neulattoman mesolaitteen kanssa tai okluusionaamion/voidemaisen naamion/voiteen/seerumin alle.

INCI: Rosa Damascena Flower Water, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol & Glycerin & Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, D-Panthenol, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Corallina Officinalis, Arnica Extract.

Arvostelut 0 arvostelua