Apis Rosacea-Stop Seerumi 100ml
Apis Rosacea-Stop Seerumi 100ml
Apis Natural Cosmetics

Apis Rosacea-Stop Seerumi 100ml

Tuotenumero 5901810006808
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Rosacea-Stop Seerumi 100ml

Kenelle: iholle missä ruusufinni (acne rosacea), ärtyneelle, herkälle, taipumus kuperoottiselle iholle ja punakkuudelle.

Seerumi, jossa on ainutlaatuinen koostumus ja edistynyt kaava. Tuote sisältää Chaga-sieni adaptogeenin, joka rauhoittaa ja vähentää tulehdusta ja ärsytystä. 

Vahvistaa ihon luonnollista itsepuolustusjärjestelmää ja mikrovaskulaarista verkkoa. Agascalmin™ ansiosta, jolla on erinomaiset tulehdusta ehkäisevät vaikutukset, se moduloi mekanismeja, jotka ovat vastuussa stressin kielteisistä vaikutuksista ihoon. Seerumi vähentää eryteeman näkyvyyttä, kosteuttaa, palauttaa hehkun ja tasoittaa ihon sävyn.

Lisäksi sen sisältämä punaisen korallin leväuute, jonka luonnollinen kalsiumpitoisuus, arnica-uute ja passionhedelmäöljy kiihdyttävät orvaskeden uudistumista ja rauhoittavat herkkää, liian ylireagoiva ihoa.

Käyttö: Levitä tasaiseti ja anna imeytyä.

INCI: Aqua, Passiflora Edulis (Passion Flower) Seed Oil, Propanediol, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Glycerin & Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Corallina Officinalis, Arnica Extract, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum. 

Arvostelut 0 arvostelua