Apis Rosacea-Stop Damaskonruusu hydrolaatti
Apis Rosacea-Stop Damaskonruusu hydrolaatti
Apis Natural Cosmetics

Apis Rosacea-Stop Damaskonruusu hydrolaatti

Tuotenumero 5901810006785

Kukkavesi 300ml

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Apis Rosacea-Stop Damaskonruusu hydrolaatti 300ml

Kenelle: iholle missä ruusufinni (acne rosacea), ärtyneelle, herkälle, taipumus kuperoottiselle iholle ja punakkuudelle.

Ruusun terälehtien eteeristen öljyjen ansiosta damaskonruusu hydrolaatti stimuloi mikroverenkiertoa, vahvistaa ja supistaa verisuonia, parantaa ihon sävyä ja tasapainottaa ihon pH-tasoa. Tuote jättää iholle 100% luonnollisen ruusun tuoksun.

Hydrolaatti sisältää Agascalmia™, Chaga-sieni adaptogeenia, punaleväuutetta, jolla on luonnollinen kalsiumpitoisuus, ja pantenolia. Se rauhoittaa herkkää ja ylireagoiva ihoa vähentämällä tulehdusta ja ärsytystä. Antioksidantti- ja tulehdusvastaisen vaikutuksensa ansiosta se vahvistaa ihon luonnollista itsepuolustusjärjestelmää ja mikrovaskulaarista verkkoa. Tuote tuo helpotusta herkälle iholle. NEUTRAALI pH iholle.

Käyttö: Sulje silmät, suihkuta sumu kasvoillesi ja odota, kunnes se on täysin imeytynyt.

INCI: Rosa Damascena Flower Water, Dehydroacetic Acid, Aqua, Propanediol & Glycerin & Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, D-Panthenol, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Corallina Officinalis, Arnica Extract.

Arvostelut 0 arvostelua