Victoria Vynn Pedi Base Milky White
Victoria Vynn Pedi Base Milky White

Victoria Vynn Pedi Base Milky White

Toimitusaika 4 - 7 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Hybridipohja varpaankynsien kosmeettiseen pedikyyriin. Pedi Base on valokovettuva tuote, jonka avulla kynsidesign kestää pitkään.

- Tasoittaa kynsilevyn ja antaa sille luonnollisen värin.
- Pohja kestää mekaanisia vaurioita ja suojaa varpaankynsiä murtumiselta ja lohkeilulta.
- Voidaan käyttää iQ-kynsilakkojen pohjana tai Pure ja Gel Polish Colors -lakkojen kanssa.
- Pedi Base -pedikyyri, joka on viimeistelty vain UV-/LED-pinnalla, saa varpaankynsien kynsilevyt näyttämään terveiltä ja hyvin hoidetuilta.
- Koostumus mahdollistaa levittämisen ohuina pohjatuotekerroksina tai paksumpina kerroksina kynsilevyn epätasaisuuksien tasoittamiseksi.
- Tuote on saatavana kahdessa luonnollisessa sävyssä: maidonvalkoinen ja vaaleanpunainen.

Levitä ohut kerros tuotetta aiemmin valmistellulle, rasvattomalle kynsilevylle ja koveta LED-lampun alla 60 sekuntia tai UV-lampun alla 120 sekuntia.

- Jos luonnollisen kynsilevyn tasoittaminen on välttämätöntä, levitä suurempi määrä tuotetta epätasaisuuksien korjaamiseksi.

- Pyyhi pohja kovettamisen jälkeen Cleaner Finishiin kostutetulla vanulapulla ja levitä sen jälkeen haluttu väri ja päällyslakka.

- Suosittelemme tekemään uuden pedikyyrin 4 viikon välein. Tuotteen voi poistaa viilalla tai kynsiporalla.

Koko: 15ml

INCI:  ALIPHATIC URETHANE METHACRYLATE, PPG-3 GLYCERYL ETHER TRIACRYLATE, ISOBORNYL METHACRYLATE, BIS(METHACRYLOYLOXYETHYL) PHOSPHATE, SILICA, HEMA,HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, ACRYLIC ACID, METHYL BENZOYLFORMATE, ETHYL METHACRYLATE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, BHT [+/-] CI 19140, CI 15850, CI 60725, CI 77891

Arvostelut 0 arvostelua