Bebaré Slimming Body Wrap
Bebaré Slimming Body Wrap

Bebaré Slimming Body Wrap

Kiinteyttävä vartalonaamio.

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää


Hoikistava ja kiinteyttävä alginaattinaamio keholle. Naamiolla on koko hoidon ajan viilentävä ja stimuloiva vaikutus. Naamio sisältää leväuutetta, joka on runsas jodin lähde ja vilkastuttaa rasvojen palamista. Suuri mineraalisisältö auttaa poistamaan kehosta nestettä. Guarana vilkastuttaa rasvojen palamista rasvakudoksissa. Rosmariini stimuloi ihosolujen uudistumista ja pitää ihon ulkonäön terveenä. Hevoskastanja tehostaa hoikistumista ja ihon joustavuuden palautumista.

Käyttö: Sekoita koko pakkauksen sisältö 300 ml:aan 20-asteista vettä. Sekoita nopeilla liikkeillä, kunnes syntyy tahnamainen seos. Levitä naamio hoidettavalle alueelle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista naamio yhtenä kappaleena. Huom.! Tuote ei sovi raskaana oleville tai imettäville äideille.

INCI: Diatomaceous Earth, Kaolin, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Equisetum Arvense Leaf Powder, Laminaria Digitata Powder, Paullinia Cupana Seed Powder, CI 77288 (Chromium Oxide Greens), Magnesium Oxide, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil 

150 g

Pituus:
5 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
8.5 cm
Paino:
313 g
Arvostelut 0 arvostelua