Apis AML Complex happomix 30% 30ml
Apis AML Complex happomix 30% 30ml

Apis AML Complex happomix 30% 30ml

Tuotenumero 5901810003074

Apis AML Complex happomix 30% (n 20 hoitoa)

30 % happoa: atselaiini-, manteli- ja maitohappoa

Aikuiselle ja kuivalle, kiinteyttään menettäneelle iholle, harmaalle ja väsyneelle iholle, sekä aknelle, atooppiselle iholle, tummentumille; punoitukseen, ruusufinneihin, psoriaasiin ja karvatupentulehdukseen taipuvaiselle iholle. 

 30 % AML Happo yhdistelmä, missä pH-arvon 2, on vahva antioksidantti joka koostuu: atselaiini-, manteli- ja maitohaposta. Kuorii hellävaraisesti kuolleita orvaskeden soluja, parantaa ihon rakennetta, tasoittaa ryppyjä ja kirkastaa ihanteellisesti auringon aiheuttamia tummentumia. Antibakteerisia, mustapäitä vähentäviä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Stimuloi ihosolujen uusiutumisprosessia ja säätelee talin eritystä. 

Käyttö: Ravista ennen käyttöä! Levitetään puhdistetulle ja kuivalle iholle (suojaa silmät, ei huulien alueelle ja vältä nenänpieliä), vaikutusaika 3-4 min (riippuen ihon tilasta, vaikutusaikaa voi pidentää sarjahoitojen yhteydessä). Levitä neutralisointigeeli, anna vaikuttaa 1-2 min, huuhtele melkein kylmällä vedellä.

INCI:Aqua, Polyethylene Glycol 400, Azelaid Acid, Mandelic Acid, Lactic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl GlycolPituus:
4.8 cm
Korkeus:
9.5 cm
Leveys:
4.8 cm
Paino:
106 g
Arvostelut 0 arvostelua