Discolouration-Stop kirkastava okluusionaamio 200g
Discolouration-Stop kirkastava okluusionaamio 200g

Discolouration-Stop kirkastava okluusionaamio 200g

Tuotenumero 5901810006549
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Iholle missä pigmenttimuutoksia, joka kaipaa kirkkautta

 Täyteläinen kasvonaamio sisältää kahta innovatiivista, luonnonmukaista yhdistettä, Melavoidia™ ja Darkoutia™, jotka vaalentavat ihon sävyä tasaisesti. Naamio vähentää melanosyyttien tuottaman melaniinin määrää. Se vähentää myös iän aiheuttamien tummien läiskien näkyvyyttä, ihon sävyn muutoksia, pisamia sekä muita pigmenttihäiriöitä. Greippi- ja kurkku-uutteiden avulla se vähentää myös punoitusta sekä kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Iho saa takaisin tasaisen sävynsä ja näyttää terveeltä ja raikkaalta.


Käyttö: Lisää n 40 ml vettä (n 25C`) 15g jauheeseen, sekoittaa nopeasti tasaiseksi ja levitä kasvolle, kaulalle ja dekoltee alueelle spatula käyttäen. Anna vaikuttaa n 15-20 min. Naamio irtoaa siististi yhtenä kappaleena, puhdista tarvittaessa jämät kasvovedellä.

INCI: Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Trisodium Phosphate, Calcium Carbonate, Titanium Dioxide, Propanediol, Boerhavia Diffusa Root Extract, Glycerin, HYpoxis Rooperi Rhizome Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Grapefrui Extract, Cucumber Extract, Parfum.

Arvostelut 0 arvostelua