Apis Kangasnaamio Setti 10+2
Apis Kangasnaamio Setti 10+2 Apis Kangasnaamio Setti 10+2 Apis Kangasnaamio Setti 10+2 Apis Kangasnaamio Setti 10+2 Apis Kangasnaamio Setti 10+2

Apis Kangasnaamio Setti 10+2

Setti sisältää  4 eri kangasnaamiota 3 kpl, 12 naamiota 10 hinnalla!

Anti-Aging  Kangasnaamio 20g

Vihreän teen kangasnaamio mikä sisältää runsaasti hyaluronihappo 4D seerumia. Tuotteen innovatiivinen yhdistelmä sisältää neljä erikokoista hyaluronihappomolekyyliä eri ominaisuuksilla ja biomimeettista Argireline peptiidia - koostuu 6 aminohaposta ja on ns "pseudobotuliini". Tulos on nostava, miimisiä juonteita tasoittava ja syväkosteuttava.

Kaikille ihotyypeille, erittyisesti kuivalle iholle jossa on hienoja juonteita.

Nostava kiinteyttävä SNAP-8™peptiidi Kangasnaamio 20g

Vihreän teen kangasnaamio mikä sisältää biometrista SNAP-8™ peptiidia sekä runsaasti hyaluronihappo 4D seerumia. Tuotteen innovatiivinen yhdistelmä sisältää neljä erikokoista hyaluronihappomolekyyliä eri ominaisuuksilla ja neuropeptiidi on rentouttavalla vaikutuksella, alternatiivi botuliinille. Tulos on nostava, miimisiä juonteita tasoittava ja syväkosteuttava.

Aikuiselle sekä kuivalle iholle jossa on hienoja juonteita.

HYALURON 4D Kangasnaamio

Vihreän teen kangasnaamio mikä sisältää runsaasti hyaluronihappo 4D seerumia. Tuotteen innovatiivinen yhdistelmä sisältää neljä erikokoista hyaluronihappomolekyyliä eri ominaisuuksilla. Molekyylit muodostavat 3D verkoston jotka toimivat ihon eri kerroksissa. Tuote on syväkosteuttava, kerää veden ulkoa ja samalla säilyttää veden syvällä ihossa. Tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, sekä kevyesti kiinteyttää.

Kaikille ihotyypeille, erittyisesti kuivalle.

Cherry Kiss Kangasnaamio

Vihreän teen kangasnaamio mikä sisältää runsaasti hyaluronihappoa, keramiideja, kylmäkuivattua kirsikkaa ja Barbados kirsikkaa. Monitehoinen vaikutus - intensiivisesti kosteuttava, vahvistaa hiussuonia ja kiinteyttää ihoa. Ikääntymistä ehkäisevä ja antioksidanttinen vaikutus. Kiinteä, tasainen ja hehkuva iho.

Kuivalle iholle, erittyisesti herkälle ja laajentuneita kapillaareja näkyvissä, ravintoa tarvitseva.

INCI: Aqua, Sodium Hyaluronate, Freeze Dried Sour Cherry Extract, Malpighia Glabra Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Lecithin, Sorbitol, D-panthenol, Glucose, Trilaureth-4-Phosphate, Carnitine, Ceramide 6

Käyttö: käytä puhdistetulla iholla. Poista tuote pakkauksesta, poista suojakalvo, asettele kasvoille, anna vaikuttaa 20 min, poista naamio ja hiero kevyesti loput seerumista ihoon, levitä voide. Kertakäyttöinen.

Ei rikkinäiselle tai mekaanisesti ärtyneelle iholle. Vältä kosketusta silmiin. Säilyttää kuivassa ja viileässä. Kannattaa suojata suoralta auringonvalolta.
Pituus:
3.5 cm
Korkeus:
16 cm
Leveys:
13 cm
Paino:
385 g
Arvostelut 0 arvostelua