Apis Kuorintahappo Mix 50ml (Phytic, pyruvic, lactic, ferulic 40%)
Apis Kuorintahappo Mix 50ml (Phytic, pyruvic, lactic, ferulic 40%)

Apis Kuorintahappo Mix 50ml (Phytic, pyruvic, lactic, ferulic 40%)

Tuotenumero 5901810004125

Apis Kuorintahappo Mix 50ml (n 15-25 hoitoa)

Phytic, pyruvic, lactic, ferulic 40%

Iholle missä vanhenemisen merkkejä, laajentuneet kapillaarit, rasvoittuvalle iholle, epätasainen ihonsävy, altis aknelle ja laajentuneet ihohuokoset.

Laajalla käyttötarkoituksella ja hyvin huolellisesti valittu happojen sekoitus. pH 1,4. Toimii epidermiksen pintakerroksessa (stratum corneum), siloittaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja  supistaa laajentuneita kapillaareja. Tuote pienentää isoja ihohuokosia ja on bakteriostaattisella vaikutuksella. Antioksidatiivinen vaikutus . Tuote on tarkoitettu kemiallisen kuorintaan ja vain ammattilaisten käyttöön.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä! Levitetään puhdistetulle ja kuivalle iholle (suojaa silmät, ei huulien alueelle ja vältä nenänpieliä), vaikutusaika 2-4 min (riippuen ihon tilasta, vaikutusaikaa voi pidentää sarjahoitojen yhteydessä). Levitä neutralisointigeeli, anna vaikuttaa 1-2 min, huuhtele melkein kylmällä vedellä.

INCI:Aqua, Phytic Acid, Pyruvic Acid, Lactic Acid, Xantham Gum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ferulic AcidPituus:
4.8 cm
Korkeus:
9.5 cm
Leveys:
4.8 cm
Paino:
106 g
Arvostelut 0 arvostelua