Entsymaattinen kuorinta 100ml + Oxy O2 TERAPIS kuorinta 100ml
 Entsymaattinen kuorinta 100ml + Oxy O2 TERAPIS kuorinta 100ml

Entsymaattinen kuorinta 100ml + Oxy O2 TERAPIS kuorinta 100ml

 Entsymaattinen Kuorinta 100 ml

Entsymaattinen kuorinta sopii erityisesti herkälle ja courperoottiselle iholle, joka esimerkiksi ärtyy tai punoittaa herkästi mekaanisesta kuorinnasta, mutta myös normaalille iholle erinomainen vaihtoehto. Pääraaka-aine on papaia entsyymi, mikä kuori ihoa hellävaraisesti ja tuo esille luonnollisen hehkun. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: polysakkaridit, d-panthenol, merilevä uute sekä arnica ja water lily. Kuorinnalla on rauhoittava vaikutus, sekä jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Kuorinta tehostaa naamioiden ja voiteiden imeytymistä ja kirkastaa ihoa aktivoiden sen omaa toimintaa.

Käyttö: Levitä puhdistetulle, kuivalle iholle pehmein pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa 10 minuuttia (kuiva ja herkkä iho 2-5 min, ilman hieronta) Huuhtele huolellisesti. Tuotetta voi käyttää kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Tonisoi kasvovedellä.

INCI: Aqua, Cellulose, Capsicum Annuum Amuli, Glycerin, Sodium Polysacrylate Strach, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Poria Cocos Polysaccharide, Maltodextrin Papain, D-panthenol, Algae Extract, Water Lily Extract, Arnica Extract, Sodium Hydroxide, Parfum

OXY O2 TERAPIS Happirikastava kuorinta 100ml

Harmaalle ja väsyneelle iholle.

Timanttikuorinnan vaikutus. Kiitos laavakivin ja papinin on kuorinta tuplateholla. Tuote jättää ihon pehmeäksi, tasaiseksi ja kiinteyttää samalla sekä stimuloi mikroverenkiertoa, ihosolujen uusiutumista. Tärkeimmät vaikutavat aineet - Sepitonic M3 yhdistelmä (kupari, sinkki, magnesium ja kalsium), Q10 koentsyymi, Ginseng uute, Pellava ja Manteliöljyt.

Käyttö: Levitä tasainen kerros kasvolle ja kaulalle. Anna vaikuttaa 5 min, sen jälkeen suorita hieronta 2 min. Huuhtele haalealla vedellä, kuivaa iho.

INCI: Aqua, Perlite, Sunflower Seed Oil, Ceteryl Alcohol/Ceteareth 20, Almond Oil Cosmetic (Olus Oil), Maltodextrin, Papain, Cabomer, Magnesium Aspartate & Zinc Gluconate & Copper Gluconate, Ubichinon, Ginseng Root Extract, Linseed Extract, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum.

Pituus:
4.8 cm
Paino:
224 g
Arvostelut 0 arvostelua