Cleansing Set, geeli + kasvovesi
Cleansing Set, geeli + kasvovesi

Cleansing Set, geeli + kasvovesi

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kasvojenpesugeeli aktiivihiilella 300 ml

Rasvoittuvalle, seka- ja akneiholle

Innovatiivinen, täydellisesti puhdistava ja epäpuhtauksia sekä toksiineja poistava kasvojenpesugeeli. Aktiivihiili ja ionisoitu hopea ovat tulehduksen vastaisella ja antibakteerisella vaikutuksella.Aktiivihiili normalisoi näkyvästi ihon liiallista rasvoittumista, kiivi ja arnica uutteet rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Geeli jättää ihon puhtaaksi ja mattapintaiseksi.

Käyttö: Käytä aamun-illoin. Levitä kostealle iholle, hiero kevyesti ja huuhtele haalealla vedellä. 

Kontraindikaatiot: allergia jollekin ainesosalle.

INCI: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, PEG 120 Methyl Glucose Dioleate, Xantham Gum, Calcium Sodium BoroSilicate, Silver Oxide, Citus Incanus Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Phenoxyethanol, Kivi Extract, Arnica Extract, Charcoal Powder, Parfum.

Acne-Stop antibakteerinen kasvovesi vihreällä teellä 300 ml

Rasvoittuvalle, seka- ja akneiholle

Kasvovesi sisältää vihreätä teetä, kiivi ja aloe vera uutteita sekä merilevä jotka ovat vahvasti tulehduksien vastaisella ja antibakteerisella vaikutuksella. Tuote raikastaa ja kosteuttaa ihoa sekä  lievittää ihon ärtyneisyyttä.

Käyttö: Levitä koko kasvolle, kaulalle ja dekolteelle kostutetulla vanulla.

INCI: Aqua Glycerin, Green Tea Extract, Propylene Glycol, Mimose Extract,  Cocoamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Kivi Extract, Aloe Extract, Algae Extract, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum

Pituus:
6 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
21 cm
Paino:
803 g
Arvostelut 0 arvostelua