Bebaré Intense C-Vitamin Care Serum 100 ml
Bebaré Intense C-Vitamin Care Serum 100 ml

Bebaré Intense C-Vitamin Care Serum 100 ml

C-vitamiinissa on runsaasti iholle hyödyllisiä vaikuttavia aineosia. Se on tehokas antioksidantti, joka vähentää ihon ikääntymisen merkkejä ja virkistää.

 C-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta. C-vitamiini vaikuttaa kollageenin, melaniinin ja hyperpigmentaation muodostumiseen ja vaalentaa ihoa. Natriumaskorbyylifosfaatti on C-vitamiinin vakautettu johdannainen. Entsyymit auttavat pilkkomaan molekyylin ihossa aktiivisen C-vitamiinin vapauttamiseksi. Sitruunauute sisältää B-vitamiinia, C-vitamiinia, flavonoideja, hivenaineita, eteeristä öljyä, kumariinia, karotenoideja ja luonnollisia happoja (sitruunahappoa ja omenahappoa). Greippiuute sisältää hiilihydraatteja ja B-, C- ja E-vitamiinia. 

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINEET

Natriumaskorbyylifosfaatti on C-vitamiinin vakautettu johdannainen. Entsyymit auttavat pilkkomaan molekyylin ihossa aktiivisen C-vitamiinin vapauttamiseksi.

Sitruunauute sisältää B-vitamiinia, C-vitamiinia, flavonoideja, hivenaineita, eteeristä öljyä, kumariinia, karotenoideja ja luonnollisia happoja (sitruunahappoa ja omenahappoa).

Greippiuute sisältää hiilihydraatteja ja B-, C- ja E-vitamiinia.

KÄYTTÖ

Levitä puhtaalle iholle aamulla ja illalla. Sopii myös meikkivoiteen alle.

IKÄ: 20+

INCI: AQUA, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLYL GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, CITRAL 

PAKKAUSKOKO

100 ml

Parabeeniton ja säilöntäaineeton!

Pituus:
3.5 cm
Korkeus:
16 cm
Leveys:
3.5 cm
Paino:
146 g
Arvostelut 0 arvostelua