Bebaré Smoussy Lime-Lemon Shaker Mask + Shaker
Bebaré Smoussy Lime-Lemon Shaker Mask + Shaker Bebaré Smoussy Lime-Lemon Shaker Mask + Shaker

Bebaré Smoussy Lime-Lemon Shaker Mask + Shaker

Ainutlaatuinen limetti-sitruunanaamio palauttaa ihon säteilyn, puhdistaa ja yhtenäistää ihon sävyn.

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Koostumukseltaan vaahtomainen kasvonaamio sisältää sitruuna- ja limettiuutetta. Helppo levittää kevyen vaahtomaisen koostumuksen ansiosta. Kasvonaamio antaa iholle hehkua, auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja virkistää väsynyttä ihoa. Puhdistavan vaikutuksensa ansiosta kasvonaamio sopii hyvin sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle.

TÄRKEIMMÄT VAIKUTTAVAT AINEET

Sitruuna- ja limettiuute sisältävät runsaasti C-vitamiinia ja AHA-happoja. Sitruuna- ja limettiuute suojaavat ihosoluja oksidanttien aiheuttamalta rasitukselta. Ne myös edistävät ihosolujen uudistumista, puhdistavat ihoa ja antavat iholle hehkua.

KÄYTTÖ

Kaada pussin sisältö sheikkeriin ja lisää 60 ml huoneenlämpöistä vettä. Ravistele sheikkeriä nopeasti muutaman kerran. Ravista sheikkeriä siten,että mahdollisimman paljon naamiota valuu lähelle kantta. Levitä kasvonaamio heti kasvoille. Anna vaikuttaa 10–15 minuuttia ja poista kasvoilta. Huuhtele kasvot.

INCI: orbitol, Sodium Carboxymethyl Starch, Citrus Limon (Lemon) Peel Powder, Sodium Cocoyl Glutamate, Maltodextrin, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Aroma. 

PAKKAUSKOKO

5x15g + shaker

Parabeeniton ja säilöntäaineeton!

Pituus:
13 cm
Korkeus:
16.5 cm
Leveys:
13 cm
Paino:
214 g
Arvostelut 0 arvostelua