2017 lanseerattiin Bebarén ammattikäyttöön tarkoitettujen kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden sarja.

BEBARÈ on ranskalaisissa kauneudenhoitotuotteisiin erikoistuneissa laboratorioissa valmistettu ja ammattikäyttöön suunniteltu ylellinen kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotesarja.

Perusteellisen kehitystyön tuloksena luotu sarja on suunniteltu erityisesti kauneushoitola- ja spa-käyttöön. Tasapainottavat tuotteet kaunistavat, vaikuttavat pitkään ja edistävät hyvinvointia.

Tuotteiden huolellisesti valittujen tehokkaiden aineosien ja sensuellin tuoksun ansiosta hoidot ovat hemmottelevia ja hoitavat ihoa tehokkaasti – ja tulokset näkyvät ja tuntuvat heti!

Tuotteet valmistetaan ISO 22716- ja ECO-laatuvaatimuksia vastaavissa laboratorioissa.

ISO 22716 -sertifikaatti vahvistaa tuotteiden valmistuksen farmakologisia vaatimuksia vastaavassa tuotantolaitoksessa.

Sertifiointi edellyttää, että tuotteita on kehitetty vähintään viisi vuotta ja että niihin liittyvää tutkimustyötä on tehty vähintään kaksi vuotta.

ECOCERT sertifioi tuotteiden luonnosta peräisin olevia aineosia, joissa ei ole käytetty eläinperäisiä vaikuttavia aineosia ja joita ei testata eläinkokeilla. Lisäksi sertifiointi vahvistaa, että raaka-aineiden tuotannossa ei ole käytetty torjunta-aineita eikä kemiallisia lannoitteita ja että tuotantotilat ovat vaatimusten mukaiset.